ABOUT ME

Pots Creations

POTS CREATIONS

WELKOM

Welkom op mijn site! Leuk dat u de tijd hiervoor neemt!
Graag vertel ik u wat over mijn passie schilderen. Creativiteit betekent voor mij een vorm van totale vrijheid. Ik creëer mijn eigen wereld of fantasie, ik ben diegene die bepaald. Dat is een geweldige ervaring die ik telkens opnieuw mag ervaren met een nieuw doek . De wereld, emoties terug laten komen in mijn schilderij is boeiend om te ervaren.

NATUUR ALS INSPIRATIE OM TE SCHILDEREN

De natuur is een grote inspiratiebron voor mij en put daar veel positieve energie uit. Regelmatig ben ik in de natuur te vinden. Belangrijk voor mij is om de creativiteit te laten opborrelen daardoor ontstaat er weer ruimte en stromen de creatieve spinsels weer door mijn lijf. Tijdens het schilderen, creëren van een schilderij zit ik bijna “in” het schilderij, een soort van meditatieve toestand.

CREATIVITEIT

Soms komt er out of de blue iets in mijn hoofd op. Vaak ook doordat ik geraakt word door een afbeelding of woord wat iemand benoemd en ik vervolgens daarmee aan de slag ga.
Ik kan zelf al mijn creativiteit er in leggen en daardoor wordt het een uniek stukje kunst!

SCHILDEREN MET EEN BIJZONDERE LADING

Kenmerkend voor mijn schilderijen zijn dat ze in veel verflagen zijn opgebouwd. Het zijn veelal abstracte kunstwerken, dus voor een echt klassiek portretschilderij zult u een andere kunstenares moeten vinden. Ik houd ervan dat de emotie die ik graag wil laten zien in mijn werken er vanaf spat! Ik werk met acrylverf, wat zich erg goed leent om dikke lagen aan te brengen over elkaar. Ook maak ik gebruik van papier-maché papier, zodat je een 3 d effect creëert. Gereedschap waarmee ik o.a. werk zijn: het paletmes, sponzen, kwasten en mijn handen!

SCHILDEREN OM MENSEN TE RAKEN

De essentie waar het mij om gaat is dat ik met mijn schilderijen mensen raak en een emotie bij ze teweeg breng en daardoor iets geef.

SCHILDEREN IN OPDRACHT

Ik werk ook zeker in opdracht. Grootte van het doek is in overleg en speciale kleuren, materialen etc. is allemaal in overleg mogelijk! Ik hoor graag van u wat uw wensen zijn! Tot ziens!

Cindy
20150615_222310-750x500
Dit schilderij is gemaakt in opdracht van Spiritueel centrum Lekker in je vel in Almelo

LIEVE WOORDEN VAN KLANTEN

"Lacinia neque platea ipsum amet est odio aenean id quisque."

— KELLY MURRY
ACME Inc.

"Aliquam congue lacinia turpis proin sit nulla mattis semper."

— JEREMY LARSON
ACME Inc.

"Fermentum habitasse tempor sit et rhoncus, a morbi ultrices!"

— ERIC HART
ACME Inc.
hdrpl

WIL JE OOK EEN SCHILDERIJ LATEN MAKEN?

CONTACT

POTS CREATIONS

Werfstraat 1-10
7607 HJ
Almelo
06-83793975

potscreations.com
Contact

 

POTS CREATIONS

Wil je ook een schilderij laten maken?
Deel met mij je ideeen over het schilder dat je wilt laten maken. Vertel me meer over het onderwerp, de gewenste kleuren en ook de sfeer. Bepaal zelf de afmetingen.

Contact